Retouren

 

Producten moeten worden teruggestuurd in dezelfde staat als ze worden verkocht. Het mag niet worden gebruikt, noch gewijzigd en inbegrepen alle toebehoren, indien van toepassing. Als het product is gebruikt of niet in dezelfde staat is als het werd verkocht, zullen we het item onderzoeken en communiceren een herziene waarde indien verschillend van de oorspronkelijke verkoopprijs. Originele verzendkosten worden niet terugbetaald (behalve in bepaalde situaties). Let op de volgende eisen:

De geretourneerde producten moeten zonder enige tekenen van slijtage, met alle toebehoren en in de originele verpakking worden verstuurd.
Elke retourzendingen dienen te geschieden binnen 14 dagen na levering.
De terugbetalingen zullen worden uitgegeven binnen 5 dagen na ontvangst en onderzoek van de producten.

Zie Consumentenrechten voor de wet- en regelgeving op de verkoop op afstand en software.

Houd er ook rekening mee dat eenmalige betalingslicenties na de eerste activering niet meer kunnen worden overgedragen naar een andere computer en niet kunnen worden gereactiveerd in geval van hardwarewijzigingen. Alleen abonnementsversies zoals Microsoft Office 365 die aan een Microsoft-account zijn gekoppeld, kunnen van de ene naar de andere computer worden overgezet. Neem rechtstreeks contact op met Microsoft op setup.office.com als u uw licentie niet opnieuw kunt activeren.

Retouren
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in
De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.